Martini Advocaten & Mediators: expert in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en mediation

Bent u ontslagen? Vermoedt u dat er ontslag dreigt? Bent u verwikkeld in een arbeidsconflict met gemeente, provincie, rijksoverheid, universiteit, onderwijsinstelling of andere overheidsinstantie? Heeftt u te maken met een verstoorde arbeidsrelatie? Is een reorganisatie bij uw werkgever aan de gang?

Sinds de inwerkingtreding per 1 januari 2020 van de WNRA (Wet  Normalisering Rechtspositie Ambtenaren) is er voor diverse ambtenaren qua rechtspositie veel veranderd. Dus heeft u hier vragen over of over andere zaken? Dan bent u bij Martini Advocaten & Mediators aan het juiste adres.

Martini Advocaten & Mediators staan u bij in (dreigende) arbeidsconflicten, ontslagzaken alsook alle andere voorkomende geschillen. Wij zijn betrokken, beschikken over meer dan 37 jaar ervaring en zijn dus uitermate deskundig. We denken met u mee, brengen advies uit over mogelijke oplossingen en begeleiden u met onze expertise naar het beste resultaat.

Een greep uit de diensten die wij u kunnen bieden:

  • Wij adviseren u over de beste strategie in uw zaak
  • Wij bieden ontslagbegeleiding
  • Wij analyseren uw juridische positie via een quickscan en adviseren u over de te nemen vervolgstappen
  • Wij verzorgen een second opinion als u ontevreden bent over de aanpak van uw rechtshulpverlener dan wel rechtsbijstandsverzekering
  • Wij beoordelen uw aanstelling/arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst of een sociaal plan
  • Wij onderhandelen voor u bij geschillen of financiële regelingen
  • Wij procederen voor u ingeval van aanstelling bij bezwarencommissies en bij de bestuursrechter (tot in hoogste instantie) dan wel ingeval van arbeidsovereenkomst bij de civiele rechter (tot in hoogste instantie)

Meer weten? 050-7620670 of info@martiniadvocaten.nl

Laat u zich door ons informeren in een persoonlijk gesprek en neem direct contact met ons op.